OPG Dario Poštek iz Donje Stubice je poznat kao pionir sadnje hibridnih vinskih sorata Solaris i Johanniter u Zagorju, koje su razvijene u institutu u Freiburgu i otporne su na bolesti poput pepelnice i peronospore, zbog čega se ne tretiraju fungicidima. Prvi vinograd s ovim sortama zasadio je 2015. godine na lokaciji Stubički Kamenjak. Danas obrađuje cca 3.200 trsova na 5 lokacija u Stubičkom kraju. OPG Poštek je poznat po ranoj berbi grožđa, često polažući rekord za najraniju berbu u regiji, što omogućava proizvodnju mladog vina već tijekom ljeta.
Osim s tradicionalnim sortama Solaris i Johaniter, Poštek je proširio proizvodnju i na druge sorte otporne na bolesti uključujući Sauvignon rytos i nepis. Vina koja proizvodi su visokokvalitetna bijela vina, a njegov Solaris, i ostale sorte bijelih vina, su više puta bila šampioni i osvojila su zlatne i srebrne medalje na sajmovima vina u Zagorju.
Godine 2023. proizveo je i prvi Stubički pjenušac brenda "Pjenušava suza" od sorte Solaris, a 2025. i od sorte Johaniter, što je inovacija za Gupčev kraj ali i područje Zagorja .
Dario Poštek je uz to i predsjednik Udruge vinogradara i vinara "Peharček" iz Donje Stubice, što dodatno potvrđuje njegovu važnost i ulogu u vinskoj zajednici regije.
Podrum
Podrum na OPG-u Poštek nalazi se na Stubičkom Kamenjaku 79B i to 700 m iznad Hotela & Kampa Termi Jezerčica. Podrum je opremljen modernom tehnologijom za proizvodnju i čuvanje vina u sklopu kojeg se nalazi i kušaona vina. Uz prethodnu najavu i rezervaciju, u toplijim danima u godini, moguće je organizirati ručak i druženja za grupe do max. 30 osoba na velikoj terasi s prekrasnim pogledom na Stubičku dolinu uz već nadaleko poznate suhomesnate delicije iz vlastite proizvodnje OPG-a (domaća šunka, špek, kobasice i salame, sir i vrhnje) kao i specijalitete sa ražnja (odojak, janjetina) roštilj, kotlovina, peka, raca i purica s mlincima (sve uz prethodnu najavu i dogovor oko menija).
Osiguran je parking za cca 15 automobila s okretištem i jednostavnim pristupom dolaska i odlaska.